Zeniasol gelijkvloers

Te huur in Orhuela

Overzicht

 • Zuidgerichte tuin, altijd zon.
 • Groot terras met tafels en (lig)stoelen.
 • Afgesloten privé parking aan het huis.
 • Living en salon voor 6 personen
 • Badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche
 • Handdoeken en washandjes liggen ter beschikking
 • Volledig ingerichte keuken met alle modern comfort
 • Eerste slaapkamer met tweepersoonsbed + kinderbed
 • Tweede slaapkamer met twee éénpersoonsbedden
 • Airco op elke verdieping
 • Barbecue is aanwezig
 • Gemeenschappelijk zwembad in afgesloten privé gedeelte
 • WiFi en TV Vlaanderen(in prijs inbegrepen)

Omgeving en Huurprijzen

Ligging

150 meter van de grote weg Alicante-Torreviega-Cartagena. Strand en zee liggen op een 350 meter. Bereikbaar via tunneltje onder weg en een prachtige laan met palmbomen recht naar het grote zandstrand, waar verschillende restaurants en gezellige cafeetjes zijn. Van hieruit kan men ook grote wandelingen maken pal naast de zee langs een zeer mooi aangelegd pad van waaruit U de Costa Blanca op zijn mooist kan bewonderen.
Voor de tennisliefhebbers is er op 300 meter een prachtige tennisclub met groot zwembad, speeltuin en restaurant genaamd "Orihuela Costa". Op 250 meter van de woningen bevindt zich een klein shoppingcenter met restaurants, winkels en ook een grote supermarkt (Consum). Er is een Belgische bakker en slager op wandelafstand(playa flamenca).
Rechts naast het complex begint de weg die 2 kilometer verder eindigt aan 3 van de grootste en mooiste golfbanen van de Costa-Blanca : Villa-Martin, Campoamor en Las Ramblas.

Huurprijzen

In deze prijzen is alles inbegrepen zoals elektriciteit, water en centrale verwarming airco en internet.

Na elke verhuring wordt de woning volledig gepoetst en worden er proper gewassen lakens en handdoeken ter beschikking gelegd, kostprijs 60€. (4 sets lakens, 30 handdoeken, 20 washandjes)

Transport van en naar de luchthavens van Alicante of Murcia op aanvraag. Contacteer Gilbert Van de Pitte via 966.79.10.37 of Giland.vdp@outlook.com , kostprijs 90€. Voor deze prijs komt hij u halen aan de luchthaven en brengt u op het einde van uw verlof terug naar de luchthaven van Alicante of Murcia!

Torrevieja en omgeving

bevindt zich op 5 km, met de bus of auto op 10 min. Een gezellige stad, met een jachthaven, lange winkelstraten, een mooie kilometerslange wandeldijk en vele gezellige restaurantjes, bars en winkeltjes. Langs beide zijden omringd door de Salines de Torrevieja, de bekendegrote zoutmeren die men kan bezoeken.
Torrevieja heeft met La Mata, El Cura en Los Locos enkele van de mooiste stranden van Spanje. Vergeet ook de La Zenia winkelboulevard niet!

Murcia met zijn prachtige middeleeuwse binnenstad ligt op 30 km, op dezelfde afstand ligt Elche waar zich de grootste palmtuin van Europa bevindt. 25 km zuidwaarts ligt de Mar Menor de grootste binnenzee van Spanje, waar zich tientallen vis en andere restaurants bevinden.
Alicante-luchthaven ligt op ca 40km. Murcia luchthaven op 254km. Iets meer dan een halfuurtje rijden en u bent op een luchthaven.

Periode 30 dgn 15 dgn
Januari 650 € 400 €
Februari 650 € 400 €
Maart 650 € 400 €
April 650 € 400 €
Mei 675 € 450 €
Juni 700 € 500 €
Juli 1300 € 700 €
Augustus 1300 € 700 €
September 700 € 500 €
Oktober 650 € 400 €
November 650 € 400 €
December 650 € 400 €
Zeniasol bovenverdieping 1 Zeniasol bovenverdieping 2 Zeniasol bovenverdieping 3 Zeniasol bovenverdieping 4 Zeniasol bovenverdieping 5 Zeniasol bovenverdieping 6 Zeniasol bovenverdieping 7 Zeniasol bovenverdieping 8 Zeniasol bovenverdieping 9 Zeniasol bovenverdieping 10 Zeniasol bovenverdieping 11 Zeniasol bovenverdieping 12 Zeniasol bovenverdieping 13 Zeniasol bovenverdieping 14 Zeniasol bovenverdieping 15